Zonă de schi Říčky v Orlických horách

Informații

Ski centrum Říčky v Orlických horách

Areál se nachází na jihovýchodní straně vrchu Zakletý v nadmořské výšce 740 - 992 m nad mořem. Díky své nadmořské výšce, moderní lanovce, výhodné orientaci sjezdových tratí, jejich délce a rozmanitosti a systému technického sněhu se jedná o nejlepší středisko sjezdového lyžování v Orlických horách a jedno z předních středisek v České republice. Vrch...

Citește mai mult
Informații

Ski centrum Říčky v Orlických horách

Areál se nachází na jihovýchodní straně vrchu Zakletý v nadmořské výšce 740 - 992 m nad mořem. Díky své nadmořské výšce, moderní lanovce, výhodné orientaci sjezdových tratí, jejich délce a rozmanitosti a systému technického sněhu se jedná o nejlepší středisko sjezdového lyžování v Orlických horách a jedno z předních středisek v České republice. Vrch Zakletý respektive křížení turistických cest Pěticestí, které je opodál, je zároveň ideálním výchozím místem běžkařů na celý hlavní hřeben Orlických hor. V blízkosti střediska (cca 150 m) lze zdarma zaparkovat na parkovišti, které má kapacitu 300 osobních automobilů a 15 autobusů. Provozní doba je každoročně zpravidla od 1.12. do velikonoc a to od 8.00 hod do 16.00 hod. Večerní lyžování je pak v Pá a So od 17.00 do 20.00 hod.

Zdroj : Úvodní stránka Skiareálu www.skiricky.cz/leto/ski-centrum/

Tombolă
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel
Schi, zăpadă și vreme

Schi, zăpadă și vreme

Schi, zăpadă și vreme
Informații detaliate despre toate stațiunile de schi din Europa. Hărți ale pârtiilor, stratul de zăpadă, camere web și multe altele garantează distracție maximă pe pârtii.
Schi, zăpadă și vreme

Buletin informativ

Buletinul nostru informativ vă informează despre oferte de vacanță atractive, evenimente, concursuri și multe altele.
Abonează-te la newsletter
Vă mulțumim pentru înregistrare

Adresa dumneavoastră de e-mail a fost adăugat la lista de corespondență.

Cele mai populare stațiuni de schi